Саша Барън Коен заяви, че ако звездата от Борат 2, българката

...
Саша Барън Коен заяви, че ако звездата от Борат 2, българката
Коментари Харесай

Саша Барън Коен: Ако Мария Бакалова не бъде номинирана за Оскар, ще бъде пълна пародия

Саша Барън Коен съобщи, че ако звездата от " Борат " 2, българката не бъде номинирана за Оскар, това ще бъде " подигравка ".

В продължението на " Борат " 24-годишната Бакалова играе Тутар, 15-годишната щерка на Борат. Филмът е колкото за Тутар, толкоз и за Борат , като ролята на Бакалова сервира някои от най-изненадващите моменти, в това число мощно спорната сцена на Руди Джулиани.

В изявление за „ Добро утро Америка “, Коен назова Бакалова „ необикновен артист “.

" Интервюирахме 600 млади дами от цялостен ​​свят и тя завоюва, тя е един от най-смелите артисти в историята. Ако не бъде номинирана за Оскар, това ще бъде подигравка ", сподели Коен.

" Тя е радостна и има способността да изнесе една сцена на гърба си и да те разплаче, което най-сетне й донесе ролята. 

Коен назова българката, " единствена по рода си ". Това е първата огромна актьорска заслуга на българската актриса.

" Представете си, че идвате за първи път в Америка, тя одеве беше излязла от България и внезапно играе роля с действителни хора, които са толкоз дълго в този бизнес. Не знам по какъв начин, само че тя е изобретение. "

" Борат " има история с Оскарите - оригиналът от 2006 година е номиниран за най-хубав сюжет, макар че самият Коен е определен за номинация за най-хубав артист, накрая обаче той спечели Златен глобус за най-хубав артист в комедия или мюзикъл.

Остава да забележим дали Бакалова ще бъде номинирана за главна или за поддържаща роля. 

Коен взе участие и в „ Опитът на Чикаго 7 “ на Аарон Соркин и се очакваше да заеме главната роля. Въпреки това, както оповестява IndieWire, в този момент той ще се изправи против сътрудниците си от " Чикаго 7 ", в това число Марк Райлънс, Джереми Стронг и Яхя Абдул-Матин II, в категорията за поддържащ артист.

Това отваря му място за най-хубав артист, защото един човек не може да има две номинации. Коен евентуално ще води акция и за двата кино лентата и може да приключи с двойка номинации за Оскар, в това число историческа за " Борат " 2.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР